Македонски   English   Shqip  

Записници од Управен Одбор за 2014

CLXVIII седница 30.12.2014
CLXVII седница 23.12.2014
CLXVI седница  04.12.2014
CLXV седница 18.11.2014
CLXIIII седница 07.11.2014
CLXIII седница 24-27.10.2014
CLXII седница 3-6.10.09.2014
CLXI седница (22.09.2014)
CLX седница (18.08.2014)
CLIX седница (06.08.2014)
CLVIII седница (18.07.2014)
CLVII седница (08-10.06.2014)
CLVI седница (27.06.2014)
CLV седница (23.06.2014)
CLIV седница (10-11.06.2014)
CLIII седница (04-08.06.2014)
CLII седница (27.05.2014)
CLI седница (29-30.04.2014)
CL седница (11-16.04.2014)
CXLIX седница (27.03.2014)
CXLVIII седница (28.02.2014)
CXLVII седница (17.02.2014)
CXLVI седница (14-17.02.2014)
CXLV седница (03.02.2014)
CXLIV седница (30.01.2014)
CXLIII седница (21.01.2014)


 
Записници од УО

Записници од Управен Одбор за 2014

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини