Македонски   English   Shqip  

 

 

Lista e mjekëve nga Mjekësia Primare
 

Lista e mjekëve   specialistë që punojnë në IPSH dhe ISH

Lista e mjekëve kujdestar që punojnë në Shtëpinë e shëndetit Shkup

Lista e mjekëve  që punojnë si mjek kujdestar

 
пребарување