Македонски   English   Shqip  


 
Обрасци во болничка здравствена заштита

Образци за месечно требување на лекови за болничка здравствена заштита за 2011 година

декември 2011
ноември 2011
октомври 2011
септември 2011
август 2011
јули 2011
јуни 2011
мај 2011
април 2011
март 2011
февруари 2011
јануари 2011

Образци за месечно требување на лекови за болничка здравствена заштита за 2010 година

јануари 2010
февруари 2010
март 2010
април 2010
мај 2010
јуни 2010
јули 2010
август 2010
септември 2010
октомври 2010
ноември 2010
декември 2010

Образци за месечно требување на лекови за болничка здравствена заштита за 2009 година

јануари 2009
февруари 2009
март 2009
април 2009
мај 2009
јуни 2009
јули 2009
август 2009
септември 2009
октомври 2009
ноември 2009
декември 2009

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини