Македонски   English   Shqip  


 
Седниците на управниот одбор

Записници од Управен Одбор за 2016

 

CCIV седница од 12-13.07.2016
CCIII седница од 05-09.07.2016
CCII седница од 21.06.2016
CCI седница од 19-25.05.2016
CC седница од 16.05.2016
CXCIX седница од 06-10.05.2016
CXCVIII  седница од 25.04.2016
CXCVII седница од 04.03.2016
CXCVI седница 25-26.02.2016
CXCV седница 22.02.2016
CXCIV седница 04-07.02.2016
CXCIII седница 27.01.2016

CXCII седница од 21-25.01.2016

Записници од Управен Одбор за 2015

CXCI седница 30.12.2015
CXC седница 25.12.2015
CLXXXIX седница 22-23.12.2015
CLXXXVIII седница 04.12.2015
CLXXXVII седница 27.11.2015
CLXXXVI седница 06-08.11.2015
CLXXXV седница 03.11.2015
CLXXXIV седница 27-30.10.2015
CLXXXIII седница 30.09.2015
CLXXXII седница 09.09.2015
CLXXXI седница  25.06.2015
CLXXX седница  28.05.2015

CLXXIX седница  08.05.2015
CLXXVIII седница  29.04.2015
CLXXVII седница  14-16.04.2015
CLXXVI седница  06.04.2015
CLXXV седница  03.04.2015
CLXXIV седница  26-27.04.2015
CLXXIII седница  13.04.2015
CLXXII седница  26.02.2015
CLXXI седница  10-12.02.2015
CLXX седница  30.01.2015
CLXVIX седница 22-23.01.2015

Записници од Управен Одбор за 2014

CLXVIII седница 30.12.2014
CLXVII седница 23.12.2014
CLXVI седница  04.12.2014
CLXV седница 18.11.2014
CLXIIII седница 07.11.2014
CLXIII седница 24-27.10.2014
CLXII седница 3-6.10.09.2014
CLXI седница (22.09.2014)
CLX седница (18.08.2014)
CLIX седница (06.08.2014)
CLVIII седница (18.07.2014)
CLVII седница (08-10.06.2014)
CLVI седница (27.06.2014)
CLV седница (23.06.2014)
CLIV седница (10-11.06.2014)
CLIII седница (04-08.06.2014)
CLII седница (27.05.2014)
CLI седница (29-30.04.2014)
CL седница (11-16.04.2014)
CXLIX седница (27.03.2014)
CXLVIII седница (28.02.2014)
CXLVII седница (17.02.2014)
CXLVI седница (14-17.02.2014)
CXLV седница (03.02.2014)
CXLIV седница (30.01.2014)
CXLIII седница (21.01.2014)

Записници од Управен Одбор за 2013

CXLII седница (30.12.2013)
CXLI седница (24.12.2013)
CXL седница (04-11.12.2013)
CXXXIX седница (21.11.2013)
CXXXVIII седница (14.11.2013)
CXXXVII седница (30.10.2013)
CXXXVI седница (19.09.2013)
CXXXV седница (30.08.2013)
CXXXIX седница (15.08.2013)
CXXXIII седница (18.07.2013)
CXXXII седница (29.06.2013)
CXXXI седница (27.06.2013)
CXXX седница (03.06.2013)
CXXIX седница (10.05.2013)
CXXVIII седница (27.03.2013)
CXXVII седница (14.03.2013)

CXXVI седница (08.03.2013)
CXXV седница (26.02.2013)
CXXIV седница (03.01.2013)

Записници од Управен Одбор за 2012

CXXIII седница (27.12.2012)
CXXII седница (24.12.2012)
CXXI седница (07.12.2012)
CXX седница (22.11.2012)
CXVIX седница (06.11.2012)
CXVIII седница (31.10.2012)
CXVII седница (09.10.2012)
CXVI седница (01.10.2012)
CXV седница (25.07.2012)
CXIV седница (17.07.2012)
CXIII седница (18.06.2012)
CXII седница (26.04.2012)
CXI седница (05.04.2012)
CX седница (05.03.2012)
CIX седница (23.02.2012)
CVII седница (27.12.2011)
CVI седница (30.01.2012)

Записници од Управен Одбор за 2011

CV седница (30.10.2011)
CIV седница (10.10.2011)
CIII седница (15.09.2011)
CII седница (12.07.2011)
CI седница (04.07.2011)
C седница (05.05.2011)
XCIX седница (27.04.2011)
XCVIII седница (28.03.2011)
XCVII седница (12.03.2011)
XCVI седница (24.02.2011)
XCV седница (17.02.2011)
XCIV седница (27.01.2011)

Архива на записници од управен одбор

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба).

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови