Македонски   English   Shqip  


 

Правилник за критериумите за склучување на договори и за начинот на плаќање во болнничка здравствена заштита

 

Одлука за изменување и дополнување на одлуката за утврдување на референтна цена на превоз на осигуреното лице во странство во болничка здравствена заштита

Правилник за критериумите за склучување на договори и за начинот на плаќање во болничката здравств заштита (Сл. весник бр.14 од 2008 година).

Правилник за критериумите за склучување на договори и за начинот на плаќање во болничката здравств заштита  (Сл. весник бр.118 од 2008 година).

Правилник за критериумите за склучување на договори и за начинот на плаќање во болничката здравств заштита (Сл. весник бр.164 од 2008 година).

Правилник за китериумите за склучување на договори и за начинот за плаќање во болничката здравствена заштита (Сл.весник 16 од 05.02.2010 година).

Правилник за китериумите за склучување на договори и за начинот за плаќање во болничката здравствена заштита (Сл.весник 44 од 31.03.2010 година).

Правилник за китериумите за склучување на договори и за начинот за плаќање во болничката здравствена заштита (Сл.весник 63 од 08.05.2010 година).

Правилник за китериумите за склучување на договори и за начинот за плаќање во болничката здравствена заштита (Сл.весник 171 од 30.12.2010 година).

Правилник за китериумите за склучување на договори и за начинот за плаќање во болничката здравствена заштита (Неофицијален пречистен текст)

Правилник за китериумите за склучување на договори и за начинот за плаќање во болничката здравствена заштита (Сл.весник 95 од 2011 година).

Правилник за китериумите за склучување на договори и за начинот за плаќање во болничката здравствена заштита (пречистен текст) (Сл.весник 95 од 2011 година).

Правилник за китериумите за склучување на договори и за начинот за плаќање во болничката здравствена заштита (Сл.весник 181 од 27.12.2011 година).

Правилник за китериумите за склучување на договори и за начинот за плаќање во болничката здравствена заштита (Сл.весник 104 од 22.08.2012 година).

 
 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини