Македонски   English   Shqip  


 
Стево Крстевски

ДИРЕКТОР НА ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

Стево Крстевски

 

Биографија

Стево Крстевски е именуван за В.Д Директор во Фонд за здравствено осигурување на Република Северна Македонија на 03 ноември 2020 година.

Стево Крстевски е роден на 14.05.1984 година во Велес.

Во академската 2002 до 2006 година дипломира економски факултет, насока Сметководство и Ревизија на Универзитетот Св. “Кирил и Методиј” во Скопје

ПРЕТХОДНО ИСКУСТВО

Од 2008 – 2016 година  на позиција Управител на Vojce DOOEL Велес

Од 2017 – 2020 година на позиција Управител на Account Office-SKS-DOOEL Велес.

Советник во Општина Велес од 2017-2020 година.

Компјутерски вештини MS Office пакетот

Познавање на странски јазик Англиски јазик

Женет татко на едно дете

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини