Македонски   English   Shqip  


 

Правилник за утврдување на привремена спреченост за работа

Правилник за утврдување на привремена спреченост за работа – пречистен текст 2021 година.

  • Критериуми за дијагностичките постапки и оцена на привремената спреченост за работа поради болести и повреди или потребата за нега на болен член од потесното семејство - 2021 повеќе
  • Конзилијарно мислење за продолжување на привремена спреченост за работа - 2021 повеќе

 

АРХИВА - Правилник за утврдување на привремена спреченост за работа

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини