Македонски   English   Shqip  


 
Шифрарник на лекови

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 21.03.2018 година

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 02.01.2018 година

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 05.04.2017 година

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 11.06.2016 година

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 12.11.2015 година

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 12.11.2015 година

Лекови кај кои има промена во проширениот АТЦ код и шифра на лек, заради технички корекции и усогласувања”. Измените почнуваат да важат од 20.12.2014 година...преземи

Дополнет шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 01.11.2014 година

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 01.11.2014 година

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 02.10.2014 година

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 25.09.2014 година

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 08.07.2014 година

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 01.06.2014 година

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 18.03.2014 година

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 19.12.2013 година 

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 29.08.2013 година 

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 23.04.2013 година 

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 01.02.2013 година 

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 24.12.2012 година 

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 15.12.2012 година 

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 06.11.2012 година 

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 01.09.2012 година 

Шифрарник на дијагнози на болести по МКБ-10 класификација

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 01.08.2012 година 

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 01.04.2012  година  (последна промена 29.03.2012)

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 01.03.2012  година  

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 13.01.2012  година  

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 01.05.2010 година  (последна промена 30.07.2011)

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 01.10.2011 година  (последна промена 23.09.2011)

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 15.11.2011 година  (последна промена 15.11.2011)

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 28.12.2011 година 

Шифрарник на лекови на примарна здравствена заштита со референтни цени со важност од 04.06.2012 година 

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини