Македонски   English   Shqip  


 

Правилник за содржината и формата на здравствената легитимација и за начинот на нејзиното издавање водење и користење

Правилник за формата и содржината на здравствената легитимација и за начинот на нејзиното издавање, водење и користење ( Сл. весник бр.111 од 20.11.2000 година)

Правилник за содржината и формата на здравствената легитимација и за начинот на нејзиното издавање водење и користење ( Сл. весник бр.18 од 14.02.2006 година).

 
 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини