Македонски   English   Shqip  


 
Новости за Е-услуги на ФЗОМ

Фондот за здравствено осигурување превзема  активности за надминување на проблемите  кој ги имавте континуирано во изминатиот период поврзани со дигиталното потпишување при користење  на web порталот на ФЗОМ на било кој  пребарувач со обезбедување на Web базирана компонента за дигитално потпишување. Стариот начин на потпишување со користењето на постари верзии од пребарувачите и java повеќе нема да функционира.
Фондот изврши надоградба на софтверското решение за web  порталот и овозможи негово користење на следниве пребарувачи:

На следниот линк се соодветните упатства за инсталација во зависност од пребарувачот кој го користите

 Chrome
 Opera
 Mozila
 Microsoft Edge

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини