Македонски   English   Shqip  


 
Преглед на склучени договори на здравствени установи за 2012 година

Преглед на склучени договори на здравствени установи со ФЗОМ

Почитувани, на линкот кој се наоѓа подолу можете да ги видите прегледите на сите здравствени установи кои имаат активен договори со ФЗОМ.
Прегледи на склучени договори

Напомена:  Шифарниците за склучени договори со ЗУ се генерираат автоматски.

 

Преглед на здравствени услуги кои се користат во приватни Болници

Услуги од кардиоваскуларна хирургија

Услуги од очна хирургија

Услуги од очна хирургија кај деца во Европска очна болница
ХОМ6 Оперативен зафат кај прематурна ретинопатија
со постоперативни контролни прегледи за едно око
ХОМ7 Оперативен зафат кај прематурна ретинопатија
со постоперативни контролни прегледи за две очи
ХОМ8 Офталмолошки преглед со мерење на очен притисок,
ехо преглед, рефрактометрија,под општа анестезија (се врши најмалку 1 месец
по оперативниот зафат кај прематурна ретинопатија)
 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини