Македонски   English   Shqip  


 

Хемодијализен третман

Гинеколошки услуги

Превоз на дете во странство

Услуги во болничката здравствена заштита за акутни случаи

Методологија за утврдување на завршени услуги -стоматолошки

Здравствени услуги од радиодијагностиката

Забни помагала

Нефрологија

Лабораториски испитувања

Системи за илеостоми, колостоми и уростоми, плочки и паста

Болнички од областа на кардиологијата

Сервисни услуги во болничката здравствена заштита

Интраокуларна леќа

Лекови

Очната хирургија

Ортопедски помагала

Третмани во хипербарна комора

Болничката здравствена заштита за амбулантски случаи

Дневна болница и болнички ден

Пакети во превентивна итна помош со домашно лекувување

Пакети во специјалистичко консултативна стоматолошка здравствена заштита

Пакети на услуги во специјалистичко консултативна здравствена заштита

Пластична и реконструктивна хирургија

Tретирање на акутни случаи на туберкулоза - пневмофтизиологија

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини