Македонски   English   Shqip  


 
Постапка и упатство за БПО

Упатство за осигурени лица за начинот на остварување на правото за биомедицинско потпомогнато оплодување на товар на средствата на Фонд за здравствено осигурување на Македонија

Постапка за остварување на правото за БПО на товар на средствата на ФЗОМ

Упатство за начинот на остварување на правото за биомедицинско потпомогнато оплодување на товар на средствата на Фонд за здравствено осигурување на Македонија

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини