Македонски   English   Shqip  


 
Цели 2016

Превентивни цели 2016/2017

Упатство за начинот на извршување на превентивни мерки – цели за дијабетес, бубрежни, Кардиоваскуларни заболувања, деформитети на рбетен столб и оштетување на Вид, слух и говор кај избран лекар во примарна здравствена заштита од дејноста Општа медицина на товар на средствата на фонд за здравствено осигурување на Македонија...повеќе

Образец за превенција и рано откривање на дијабетес мелитус од 35 до 56 годишна возраст...превземи

Образец за превенција и рано откривање на кардиоваскуларни заболувања од 35 до 56 годишна возраст...превземи

Образец за рано откривање на нефролошки заболувања од 35 до 56 годишна возраст...превземи

Образец за превенција и рано откривање на деформитети на ‘рбетен столб од 6 до 14 годишна возраст...превземи

Oбразец за превенција и рано откривање на пореметување на видот, слухот и говорот од 3 до 6 годишна возраст...превземи

Превентивни мерки и активности во пзз  за дејноста општа медицина од договорите за 2016 година...превземи

 

 

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини