Македонски   English   Shqip  


 
ДСГ Форум 2011

Соопштение до јавноста ДСГ Форум 2011 година

Воведен говор на Директорката Маја Парнарџиева Змејкова...повеќе

Кратки извадоци од ДСГ Извештај за 2011 година...повеќе

Агенда за ДСГ Форум...повеќе

Презентации...повеќе

Годишен извештај за работењето на ДСГ за 2010 година (технички кореигиран) (преземи)

Заклучоци од форумот за ДСГ одржан на 14.06.2011 година...преземи

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини