Македонски   English   Shqip  


 

Правилник за плаќање во примарната здравствена заштита

Правилници за 2007 година

Правилник за плаќање во примарната здравствена заштита - пречистен (Сл. весник бр.115 од 25.09.2007 година).

Правилник за плаќање во примарната здравствена заштита (Сл. весник бр. 151 од  14.12.2007 година).

Правилници за 2010 година

Правилник за плаќање во примарната здравствена заштита (Сл. весник бр.44  од  31.03.2010 година).

Правилник за плаќање во примарната здравствена заштита (Неофицијален пречистен текст)

Правилници  за 2011 година


Правилник за плаќање во примарната здравствена заштита (Сл. весник бр.62 од  2011 година).

Правилник за плаќање во примарната здравствена заштита (Сл. весник бр.164 од  2011 година).


Правилници за 2012 година

Правилник за плаќање во примарната здравствена заштита (Сл. весник бр.42 од  2012 година).

Правилници за 2013 годинa

Правилник за плаќање во примарната здравствена заштита (Сл. весник бр.176 од  2013 година).

 Правилници за 2014 годинa

Правилник за плаќање во примарната здравствена заштита (Сл. весник бр.47 од  2014 година).

 Правилници за 2016 годинa

Правилник за плаќање во примарната здравствена заштита (Сл. весник бр. 07 од  2016 година).

 
 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини