Македонски   English   Shqip  


 

Правилник за подготвување, донесување и изменување на годишниот план на приходи и расходи за финансирање на ЈЗУ за остварување на правата од здравственото осигурување

 

Правилник за подготвување, донесување и изменување на годишниот план на приходи и расходи за финансирање на ЈЗУ за остварување на правата од здравственото осигурување - пречистен текст 2021 година

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини