Македонски   English   Shqip  


 
Дежурни аптеки 2015

Распоред на дежурни аптеки за месец Декември (2015 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Ноември (2015 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Октомври (2015 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Септември (2015 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Август (2015 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Јули (2015 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Јуни (2015 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Мај (2015 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Април (2015 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Март (2015 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Февруари (2015 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Јануари (2015 година)

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини