Македонски   English   Shqip  


 
Лекови правна регулатива

Одлука за  утврдување на лековите кои може да ги прoпишуваат лекарите во дежурната служба (со важност од 01.10.2019година)

Одлука за утврдување на лековите кои може да ги прoпишуваат лекарите во дежурната служба (со важност од 01.09.2014)

Одлука за утврдување на лековите кои може да ги прoпишуваат лекарите во дежурната служба (со важност од 01.09.2013)

Одлука за утврдување на лековите кои може да ги прoпишуваат лекарите во дежурната служба (со важност од 01.01.2013)

Одлука за утврдување на лековите кои може да ги препишуваат лекарите во дежурната служба (Бр. 02-18660/11 од 15.12.2011)

Одлука за утврдување на лековите кои може да ги препишуваат лекарите во дежурната служба (бр.02-10378/12 од 04.07.2011)

 Одлука за утврдување на лековите кои може да ги препишуваат лекарите во дежурната служба (бр. 02-2136/7 од 16.02.2010)

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини