Македонски   English   Shqip  


 
ДСГ Резултати и извештаии

Грешни Error code (преземи)

Број на случаи, Weight case , case mix и  просечен престој по ДСГ за болницата  (преземи)

Комплексност ( PCCL ) на случаите за болницата за период од 01.01.2009 до 31.03.2009 година  (преземи)

Непланирани реадмисии во рок од 7 дена ( unplanned readmision within 7 days )  и за болницата и трансфери од болницата за период од 01.01.2009 до 31.03.2009 година.  (преземи)

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини