Македонски   English   Shqip  


 
ФЗОМ Интерна огласна табла

Фондот за здравствено осигурување на Македонија - Скопје, е институција од јавен интерес во чија надлежност е управувањето со активностите во доменот на задолжителното здравствено осигурување на граѓаните на Република Македонија. 
 

Врз основа на член 14 став 1 точка 2 од Законот за јавни службеници (“Сл.весник на РМ“ бр.52/2010), Фонд за здравствено осигурување на Македонија - Скопје, распишува интерен оглас во сектор за информатика во ФЗОМ...повеќе

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини