Македонски   English   Shqip  


 

Dokumentacioni financiar për vitin 2016


Njoftim për dërgesën e dokumentacionit sa i përket sigurimit të llojit dhe vëllimit të shërbimeve shëndetësore për personat e siguruar për vitin 2016...shih më shumë

  • 1. Plan për llojin dhe vëllimin e Kujdesit shëndetësor preventiv...shkarko
  • 2. Plan për llojin dhe vëllimin e Kujdesit shëndetësor specialistik – konsultativ... shkarko
  • 3. Plan për llojin dhe vëllimin e Kujdesit shëndetësor spitalor... shkarko
  • 3b Plan për llojin dhe vëllimin (Spital ditor dhe stacionar)... shkarko
  • 4. Plan për llojin dhe vëllimin e Kujdesit shëndetësor specialistik – konsultativ, kirurgjia okulare, plastika dhe TBC... shkarko
  • 5. Plan për llojin dhe vëllimin e Kujdesit shëndetësor specialistik – konsultativ stomatologjik... shkarko
  • Rekapitular përmbledhës... shkarko
  • Pasqyrë e pajisjes së re dhe procedurave të reja diagnostike për vitin 2016... shkarko
  • Lista e të punësuarve sipas strukturës... shkarko
 
пребарување

Buletin i portaleve Shqiptare

 

Dokumentet e nevojshme për realizimin e procedurës in-vitro