Македонски   English   Shqip  


 

Правилник за составот, надлежноста, и начинот на работата на лекарските комисии

Правилник за составот, надлежноста, и начинот на работата на лекарските комисии на ФЗОМ (Сл. весник бр.82 од 26.04.2016 година).

Правилник за составот, надлежноста, и начинот на работата на лекарските комисии на ФЗОМ (Сл. весник бр.111 од 2000 година).

Правилник за составот, надлежноста, и начинот на работата на лекарските комисии на ФЗОМ (Сл. весник бр.18 од 2006 година).

Правилник за составот, надлежноста, и начинот на работата на лекарските комисии на ФЗОМ (Сл. весник бр. 84 од 2009 година).

Правилник за составот, надлежноста, и начинот на работата на лекарските комисии на ФЗОМ (Неофицијален пречистен текст)

Правилник за составот, надлежноста, и начинот на работата на лекарските комисии на ФЗОМ (пречистен текст)

Правилник за составот, надлежноста, и начинот на работата на лекарските комисии на ФЗОМ (Сл. весник бр.53 од 2012 година)

Правилник за составот, надлежноста, и начинот на работата на лекарските комисии на ФЗОМ (Сл. весник бр.140 од 2012 година)

 

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини