Македонски   English   Shqip  


 
Состав

Состав на управниот одбор

Претседател
• Д-р Фатмир Меџити, претставник од Министерството за здравство

Заменик на претседателот:

• Верица Проковиќ, претставник од Министерството за финансии

Членови:

  • Д-р Димитар Димитриевски, претставник на пензионерите во Република Македонија
  • Проф. Д-р Бистра Ангеловска, претставник од Лекарската, Фармацевтската и Стоматолошката комора на Македонија
  • Д-р Ненад Гавриловиќ, претставник на осигурениците
  • Назми Ејупи, претставник на стопанствениците
  • Д-р Љубиша Каранфиловски, преставник од Сојузот на синдикатите на Македонија
 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини