Македонски   English   Shqip  


 
Распоред на дежурства

Распоред за дежурства (последна промена месец јули 2018 година)

Распоред за дежурства (последна промена месец јуни 2018 година)

Распоред за дежурства (последна промена месец јануари 2018 година)

Распоред за дежурства (последна промена месец септември 2017 година-декември 2017 година)

Распоред за дежурства (последна промена месец Април 2017 година-Август 2017 година)

Распоред за дежурства (последна промена месец Декември 2016 -  Април 2017 година)

Распоред за дежурства (последна промена месец Јануари-  Јуни 2016 година)

Распоред за дежурства (последна промена месец Јуни-Октомврси  2015 година)

Распоред за дежурства (последна промена месец Март  2015 година)

Распоред за дежурства (последна промена месец Февруари  2015 година)

Распоред за дежурства (последна промена месец Јануари  2015 година)

Распоред за дежурства (последна промена месец Јули 2014 година)

Распоред за дежурства (последна промена месец Јуни 2014 година)

Распоред за дежурства (последна промена месец Мај 2014 година)

Распоред за дежурства (последна промена месец Април 2014 година)

Распоред за дежурства (последна промена месец Март 2014 година)

Распоред за дежурства (последна промена месец Февруари 2013 година)

Распоред за дежурства (последна промена месец Март 2013 година)

Распоред за дежурства (последна промена месец Април 2013 година)

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини