Македонски   English   Shqip  


 
Извештаи од Државен завод за ревизија

Извештаи од Државен завод за ревизија

 

Извештај за 2012 година...преземи

Извештај за 2011 година...преземи

Извештај за 2010 година...преземи

Извештај за 2009 година...преземи

Извештај за 2008 година...преземи

Извештај за 2006 година...преземи

Извештај за 2004 година...преземи

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини