Македонски   English   Shqip  


 
Архива на новости и соопштенија

(07.12.2018)
Известување за здравствените установи / ортопедски куќи за поднесување на електронски барања за договори / анекси за 2019 година... повеќе

(06.12.2018) 
Соопштение: Анекс за продолжување на договорите со аптеките ...повеќе

(05.12.2018) 
Соопштение: Анекс за продолжување на договорите со избраните лекари стоматолози и специјалисти стоматолози...повеќе

(26.11.2018) 
Соопштение во врска со Анексите  за продолжување на договори со избраните лекари..повеќе

(16.11.2018) 
Забелешки на содржината на новите договори дадени од Лекарската комора на .. повеќе

Одговор на забелешки на содржината на новите договори дадени од Лекарската комора на РМ.. повеќе

(31.10.2018) 
Соопштение за продолжување на рокот за достава на потребна документација за 2019 година .. повеќе

(24.10.2018) 
Соопштение за продолжување на рокот за достава на потребна документација за 2019 година .. повеќе

(16.10.2018) 
Одлука за предлог референтни цени на лекови од Листата на лекови кои паѓаат на товар на ФЗОМ  бр. 02- 14722/7/7.. повеќе

 (10.08.2018) 
Повик и теркови за потребна документација за ЈЗУ и ПЗУ во 2019 година .. повеќе

 (01.08.2018) 
Соопштение за избрани гинеколози.. повеќе

(18.06.2018) 
Одлука за предлог референтни цени на лекови од Листата на лекови кои паѓаат на товар на ФЗОМ  бр. 02- 8514/22.. повеќе

(23.05.2018) 
Известување до избраните лекари во врска со планирани и реализирани цели ... повеќе

(03.05.2018)
Листа А со МКБ 10 ... повеќе

(19.03.2018)
Соопштение - Информација во врска со барањата на Здружението на матични гинеколози на Република Македонија ... повеќе

(15.02.2018)
Фондот за здравствено осигурување превзема  активности за надминување на проблемите  кој ги имавте континуирано во изминатиот период поврзани со дигиталното потпишување при користење  на web порталот на ФЗОМ на било кој  пребарувач со обезбедување на Web базирана компонента за дигитално потпишување.Стариот начин на потпишување со користењето на постари верзии од пребарувачите и java повеќе нема да функционира... повеќе

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини