Македонски   English   Shqip  


 
Дежурни аптеки 2013

Распоред на дежурни аптеки за месец Декември (2013 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Ноември (2013 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Октомври (2013 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Септември (2013 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Август (2013 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Јули (2013 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Јуни (2013 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Мај (2013 година)

Распоред на дежурни аптеки за месец Април (2013 година

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини