Македонски   English   Shqip  


 

Одлука за висина на учеството на осигурените лица во вкупните трошоци на здравствените услуги и лековите

 

Одлука за висина на учеството на осигурените лица во вкупните трошоци на здравствените услуги и лековите - пречистен текст 2021 година

 

АРХИВА - Одлука за висина на учеството на осигурените лица во вкупните трошоци на здравствените услуги и лековите

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини