Македонски   English   Shqip  


 

Правилник за техничките и организациските мерки за обезбедување тајност и заштита на обработката на личните податоци во Фондот за здравствено осигурување на Македонија

Правилник за техничките и организациските мерки за обезбедување тајност и заштита на обработката на личните податоци во Фондот за здравствено осигурување на Македонија (Сл. весник бр.95 од 2011)

 
 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини