Македонски   English   Shqip  


 
Преглед на склучени договори на здравствени установи за 2012 година

Преглед на склучени договори на здравствени установи со ФЗОМ

Почитувани, на линкот кој се наоѓа подолу можете да ги видите прегледите на сите здравствени установи кои имаат активен договори со ФЗОМ.
Прегледи на склучени договори

Напомена:  Шифарниците за склучени договори со ЗУ се генерираат автоматски.

 

Преглед на здравствени услуги кои се користат во приватни Болници

Услуги од кардиоваскуларна хирургија

Услуги од очна хирургија
Европска очна болница, Систина Офталмологија и Др. Серафимовски

ХОМ1 ВИТРЕКТОМИЈА НА ЗАДЕН СЕГМЕНТ
ХОМ2 АБЛАЦИЈА НА МРЕЖНИЦА
ХОМ3 ЗАМЕНА НА СИЛИКОНСКО МАСЛО
ХОМ4 КЕРАТОПЛАСТИКА ТРАНСПЛАНТАЦИЈА
ХОМ5 КЕРАТОПРОТЕЗА
C17B Процедури на леќата по Фако метода, истиот ден

Услуги од детска очна хирургија

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини