Македонски   English   Shqip  


 
Дежурни аптеки 202 1

  

Распоред на дежурни аптеки за месец Август

Распоред на дежурни аптеки за месец Јули

Распоред на дежурни аптеки за месец Јуни

Распоред на дежурни аптеки за месец Мај

Распоред на дежурни аптеки за месец Април

Распоред на дежурни аптеки за месец Март

Распоред на дежурни аптеки за месец Февруари

Распоред на дежурни аптеки за месец Јануари

 

 

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини