Македонски   English   Shqip  


 
Цели

Обрасци за капитација и цели во Стоматологија 2021

Табела 1. Превентивни мерки и активности во ПЗЗ за дејноста општа стоматологија за 2021 година... повеќе

Урегентна ампуларна терапија за 2021...преземи
 

Ургентна терапија за Стоматологија 2020

Урегентна ампуларна терапија за 2020...преземи

Обрасци за капитација и цели во Стоматологија 2018

Табела 1. Превентивни мерки и активности во ПЗЗ за дејноста општа стоматологија за 2018 година... повеќе

Урегентна ампуларна терапија за 2018...преземи

Обрасци за капитација и цели во Стоматологија 2017

Планирање на цели за избрани стоматолози...преземи

Прилог П и Ц за цели во стоматологија...преземи

Образец за превентивно залевање на фисурите на забите

Образец за контрола на дентален плак и остранување на меки наслаги

Образец за контролен преглед

Образец Б...преземи

Урегентна ампуларна терапија...преземи

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини