Македонски   English   Shqip  


 
Технички упатства за примарна здравствена заштита

Технички упатства за  примарна здравствена заштита

(13.12.2017)
Техничко упатство за начинот на достава на податоци за  превентивни цели за лекарите од дејноста општа медицина
Информација за промени во XSD шемата за превенции
Информација за промени во XSD шемата за превенции за хронични


Техничко Упатство за пресметувањето и плаќањето на здравствените услуги за осигурените лица во здравствените  установи од примарната стоматолошка здравствена заштита кои имаат склучено договор со Фондот за лекарите кои имаат статус на избран лекар од дејноста општа стоматологија

Техничко упатство за електорнска достава на ИЛ-1 обрасци (верзија 3, последна измена 11.07.2013 година)

Упатство за препишување на рецепти од страна на матичните лекари

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини