Македонски   English   Shqip  


 
Дежурни аптеки 2018

Одлука за организирање и спроведување на дежурства во ПЗУ аптеки кои имаат склучен договор со ФЗОМ (со примена од 01.01.2018) 
Преглед на лекови од Листата на лекови кои паѓаат на товар на ФЗОМ кои може да ги пропишуваат лекари во дежурна служба.

Распоред на дежурни аптеки за месец Декември (2018 година)
Распоред на дежурни аптеки за месец Ноември(2018 година)
Распоред на дежурни аптеки за месец Октомври (2018 година)
Распоред на дежурни аптеки за месец Септември (2018 година)
Распоред на дежурни аптеки за месец Август (2018 година)
Распоред на дежурни аптеки за месец Јули (2018 година)
Распоред на дежурни аптеки за месец Јуни (2018 година)
Распоред на дежурни аптеки за месец Мај (2018 година)
Распоред на дежурни аптеки за месец Април (2018 година)
Распоред на дежурни аптеки за месец Март (2018 година)
Распоред на дежурни аптеки за месец Февруари (2018 година)
Распоред на дежурни аптеки за месец Јануари (2018 година)

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини