Македонски   English   Shqip  


 
Новости за Лаборатории

Месечен извештај за извршени лабораториски услуги по упат од избран лекар (ЛУ 1) - ЈЗУ ... преземи 
Месечен извештај за извршени лабораториски услуги по упат од избран лекар (ЛУ 1) - ПЗУ ... преземи

Упатство за начинот на пополнување на ОБРАЗЕЦОТ – месечен извештај за извршени лабораториски услуги по упат од избран лекар (ЛУ1)

(Месечниот извештај задолжително се доставува до матичната подрачна служба во пишана и електронска форма)

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини