Македонски   English   Shqip  


 
Записници од Управен Одбор за 2018

Записници од Управен Одбор за 2018

XV седница
XIV седница
XIII седница
XI седница
X седница
IX седница
VIII седница
VII седница од 13.02.2018
VI седница од 31.01.2018
V седница од 10.01.2018


 

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини