Македонски   English   Shqip  


 
Цели

Обрасци за капитација и цели во Гинекологија 2021

Табела 1. Превентивни мерки и активности во ПЗЗ за дејноста општа гинекологија за 2021 година... повеќе

Задолжителна ампуларна терапија за 2021...преземи

Ургентна ампуларна терапија за 2021...преземи

 

Задолжителна  и ургентна ампуларна терапија за Гинекологија за 2020

Задолжителна ампуларна терапија за 2020...преземи

Ургентна ампуларна терапија за 2020...преземи

 

Обрасци за капитација и цели во Гинекологија 2018

Табела 1. Превентивни мерки и активности во ПЗЗ за дејноста општа гинекологија за 2018 година... повеќе

Задолжителна ампуларна терапија за 2018...преземи

Ургентна ампуларна терапија за 2018...преземи

 

Обрасци за капитација и цели за дејност Гинекологија 2017

Прилог ЦЛ Планирање на цели за избрани матични лекари од дејноста Гинекологија ...преземи

Извештај за реализирани медицински едукации за 2016 година...преземи

Обрасци за планирани цели...преземи

Образец за колпоскопски преглед
Образец за брис за микробиолошко изпитување

Образец Б...преземи

Задолжителна ампуларна терапија...преземи

Ургентна ампуларна терапија...преземи

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини