Македонски   English   Shqip  


 
Архива Лекови

Архива на прегледи на лекови без доплата

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 21.04.2021)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 14.10.2020)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 26.03.2020)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 15.07.2019)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 24.06.2019)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 06.03.2019)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 04.03.2019)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 07.09.2018)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 16.04.2018)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 02.01.2018)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 05.04.2017)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 01.11.2016)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 11.06.2016)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 06.05.2016)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 19.04.2016)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 01.04.2016)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 12.11.2015)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 01.11.2015)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 26.05.2015)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 01.04.2015)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 25.03.2015)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 02.12.2014)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 01.11.2014)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 02.10.2014)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 25.09.2014)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 30.04.2014)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 18.03.2014)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 11.03.2014)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 25.02.2014)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 28.01.2014)

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 25.12.2013) 

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 19.12.2013) 

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 25.11.2013) 

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 15.10.2013) 

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 29.08.2013) 

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 19.03.2013) 

Список на лекови без доплата кои паѓаат на товар на фондот во A3 формат (последна промена 28.12.2012) 

 

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини