Македонски   English   Shqip  


 
Обрасци

Обрасци за требување на лекови од аптеки кон добавувачи  2012 година

Образец за требување на лекови од аптеки кон добавувачи (НОЕМВРИ 2012)
Образец за требување на лекови од аптеки кон добавувачи (ОКТОМВРИ 2012)
Образец за требување на лекови од аптеки кон добавувачи (СЕПТЕМВРИ 2012 )
Образец за требување на лекови од аптеки кон добавувачи (АВГУСТ 2012)
Образец за требување на лекови од аптеки кон добавувачи (ЈУЛИ 2012)
Образец за требување на лекови од аптеки кон добавувачи (ЈУНИ 2012)
Образец за требување на лекови од аптеки кон добавувачи ( МАJ 2012)
Образец за требување на лекови од аптеки кон добавувачи ( АПРИЛ 2012)
Образец за требување на лекови од аптеки кон добавувачи ( МАРТ 2012)
Образец за требување на лекови од аптеки кон добавувачи ( ФЕВРУАРИ 2012)
Образец за требување на лекови од аптеки кон добавувачи ( ЈАНУАРИ 2012)


Обрасци за требување на лекови од аптеки кон добавувачи 2011 година

Образец за требување на лекови од аптеки кон добавувачи (ДЕКЕМВРИ 2011)
Образец за требување на лекови од аптеки кон добавувачи (НОЕМВРИ
2011)
Образец за требување на лекови од аптеки кон добавувачи (ОКТОМВРИ  2011)
Образец за требување на лекови од аптеки кон добавувачи (ОКТОМВРИ  2011)
Образец за требување на лекови од аптеки кон добавувачи (СЕПТЕМВРИ 2011)
Образец за требување на лекови од аптеки кон добавувачи (АВГУСТ 2011)
Образец за требување на лекови од аптеки кон добавувачи (ЈУЛИ 2011)
Образец за требување на лекови од аптеки кон добавувачи (ЈУНИ 2011)
Образец за требување на лекови од аптеки кон добавувачи (МАЈ 2011)
Образец за требување на лекови од аптеки кон добавувачи (АПРИЛ 2011)

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини