Македонски   English   Shqip  


 
Обрасци во болничка здравствена заштита

Обрасци за месечно требување на лекови за болничка здравствена заштита за 2012 година

 Образец за месечно требување на лекови за болничка здравствена заштита за Септември 2012 година...преземи

 Образец за месечно требување на лекови за болничка здравствена заштита за Август 2012 година...преземи

 Образец за месечно требување на лекови за болничка здравствена заштита за Јули 2012 година...преземи

 Образец за месечно требување на лекови за болничка здравствена заштита за Мај 2012 година...преземи

 Образец за месечно требување на лекови за болничка здравствена заштита со важност од 04.06.2012 година...преземи

 Образец за месечно требување на лекови за болничка здравствена заштита за 2012 година за Јануари 2012 година...преземи

 Образец за месечно требување на лекови за болничка здравствена заштита за 2012 година за Феруари 2012 година...преземи

 Образец за месечно требување на лекови за болничка здравствена заштита за 2012 година за Март 2012 година...преземи

 Образец за месечно требување на лекови за болничка здравствена заштита за 2012 година за Април 2012 година...преземи

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини