Македонски   English   Shqip  


 
Документација за склучување на договори

Најчесто поставувани прашања за електронско потпишување на договори...повеќе

(19.11.2013)
Известување за склучување на договор за издавање на ортопедски и други помагала во електронска форма преку веб порталот на Фондот за 2014 година...повеќе

Изјава за согласност за Добавувач на ортопедски помагала (правно лице) за електронско потпишување на договор за 2014 година...преземи

(13.11.2013)
Известување за склучување на договор во електронска форма преку веб порталот на Фондот за 2014 година...повеќе
Изјава за согласност за здравствени установи за електронско потпишување на договор за 2014 година...преземи

Специјалистичко консултативна здравствена заштита

Болничка здравствена заштита

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини