Македонски   English   Shqip  


 
Дежурни аптеки 2019

Распоред на дежурни аптеки за месец Јануари 2020 година
Распоред на дежурни аптеки за месец Декември
Распоред на дежурни аптеки за месец Ноември
Распоред на дежурни аптеки за месец Октомври
Распоред на дежурни аптеки за месец Септември
Распоред на дежурни аптеки за месец Август
Распоред на дежурни аптеки за месец Јули
Распоред на дежурни аптеки за месец Јуни
Распоред на дежурни аптеки за месец Мај
Распоред на дежурни аптеки за месец Април
Распоред на дежурни аптеки за месец Март
Распоред на дежурни аптеки за месец Февруари
Распоред на дежурни аптеки за месец Јануари

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини