Македонски   English   Shqip  


 
Обрасци

Образец за преглед требувано/испорачано

2011 година
Образец за преглед требувано/испорачано (ЈАНУАРИ 2011)
Образец за преглед требувано/испорачано (ФЕВРУАРИ 2011)
Образец
за преглед требувано/испорачано (МАРТ 2011)

2010 година

Образец за преглед требувано/испорачано (ЈАНУАРИ 2010)
Образец за преглед требувано/испорачано (ФЕВРУАРИ 2010)
Образец за преглед требувано/испорачано (МАРТ 2010)
Образец за преглед требувано/испорачано (АПРИЛ 2010)
Образец за преглед требувано/испорачано (МАЈ 2010)
Образец за преглед требувано/испорачано (ЈУНИ 2010)
Образец за преглед требувано/испорачано (ЈУЛИ 2010 )
Образец за преглед требувано/испорачано (АВГУСТ 2010 )
Образец за преглед требувано/испорачано  (СЕПТЕМВРИ  2010)
Образец за преглед требувано/испорачано (ОКТОМВРИ 2010)
Образец за преглед требувано/испорачано  (НОЕМВРИ 2010)
Образец за преглед требувано/испорачано  (ДЕКЕМВРИ 2010)

2009 година

Образец за испорачани лекови од добавувачи во ПЗЗ (Јануари - Мај 2009)
Образец за испорачани лекови од добавувачи во ПЗЗ (Јуни 2009 - Јануари 2010)
Образец за преглед требувано/испорачано (АВГУСТ 2009)
Образец за преглед требувано/испорачано (СЕПТЕМВРИ 2009)
Образец за преглед требувано/испорачано (ОКТОМВРИ 2009)
Образец за преглед требувано/испорачано (НОЕМВРИ 2009)
Образец за преглед требувано/испорачано (ДЕКЕМВРИ 2009)

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини