Македонски   English   Shqip  


 

Правилник за ВЕБ портал на ФЗОМ


Правилник за начинот и користење, пристап, издавање,чување и заштита на податоците од информациониот систем на ФЗОМ достапни на веб порталот (Сл. Весник 156 од 2014)

Правилник за начинот и користење, пристап, издавање,чување и заштита на податоците од информациониот систем на ФЗОМ достапни на веб порталот (Сл. Весник 172 од 2013)

Правилник за начинот и користење, пристап, издавање,чување и заштита на податоците од информациониот систем на ФЗОМ достапни на веб порталот (Сл. Весник 88 од 2013)

Правилник за начинот и користење, пристап, издавање,чување и заштита на податоците од информациониот систем на ФЗОМ достапни на веб порталот (Сл. Весник 57 од 2013)

Правилник за начинот и користење, пристап, издавање,чување и заштита на податоците од информациониот систем на ФЗОМ достапни на веб порталот (Сл. Весник 51 од 2016)

 
 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини