Македонски   English   Shqip  


 
ЕВИДЕНТИРАЊЕ НА ОБВРЗНИК ЗА ПЛАЌАЊЕ НА ПРИДОНЕС

 1. Пријава на обврзник за плаќање на придонес (ПРАВНО ЛИЦЕ)

За пријава на обврзник за плаќање на придонес
Потребни документи се:

Пријава М11, за регистарскиот број;

Решение од Централен регистар за упис на правно лице (односно тековна состојба со најнов датум);
 

2. Одјава на обврзник за плаќање на придонес (ПРАВНО ЛИЦЕ)

 За одјава на обврзник за плаќање на придонес,

Потребни документи се:

Решение за престанок на работа на правното лице - од Централен регистар; Решение за бришење на правното лице- од Централен регистар;
 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини