Македонски   English   Shqip  


 

Raport mujor nga realizimi i Buxhetit të Fondit dhe buxheteve të IPSH-ve


Viti 2015

tetor 2015 (shkarko)

shtator 2015 (shkarko)

gusht  2015 (shkarko)

korrik  2015 (shkarko)

qershor 2015 (shkarko)

maj  2015 (shkarko)

prill 2015 (shkarko)

mars  2015 (shkarko)

shkurt 2015 (shkarko)

janar 2015 (shkarko)

 
пребарување

Buletin i portaleve Shqiptare

 

Dokumentet e nevojshme për realizimin e procedurës in-vitro