Македонски   English   Shqip  


 
Презентации

ДСГ форум во организација на Фондот и Министерство за здравство


Презентација на Годишниот извештај за ДСГ
Д-р Игор Неловски, ФЗОМ
 
Користење на податоците од ДСГ
Д-р Љубица Јосифовска, ФЗОМ
 
Научен осврт на македонското искуство со ДСГ
Проф. Д-р Никола Јанкуловски, Декан на Медицински факултет Скопје

Искуството со ДСГ на Клиниката за инфективни болести
Проф. Д-р Звонко Миленковиќ, Директор на  Клиниката за инфективни болести
 
Искуството со ДСГ на Клиниката за пулмологија и алергологија
Д-р Бисера Јовковска –Ќаева, Директор на Клиниката за пулмологија и алергологија

Искуството со ДСГ на Клиниката за кардиологија
 М-р Сузана Митревска, Референт за ДСГ
 
Плаќање по учинок
Д-р Тахир Шенол, Клиника по хируршки болести Св. Наум Охридски Скопје

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини