Македонски   English   Shqip  


 
Новости и соопштенија од ФЗОМ за давателите на услуги за 2007 година

НОВОСТИ И СООПШТЕНИЈА ОД ФЗОМ ЗА ДАВАТЕЛИТЕ НА УСЛУГИ ЗА 2007 ГОДИНА

(25.12.2007)
Соопштение до медиуми - ФЗОМ воспостави целосно интегриран информатички систем


(04.12.2007)
Соопштение до медиуми - Европски новитети во примарната здравствена заштита


(01.12.2007)
Соопштение до медиуми - заклучоци од XXII-та седница на управниот одбор на ФЗОМ

(28.11.2007)
Информација за спроведување на меѓународни Договори за социјално осигурување


(03.09.2007)
Соопштение за давателите на здравствени услуги за склучување договори за 2008 година
Соопштение за сите обврзници на придонес кои имаат долг по основ неплатен придонес од задолжителното здравствено осигурување


(27.08.2007)
Одлуката за утврдување на висината на надоместокот на здравствена услуга за обезбедување на осигурените лица со лекови на товар на ФЗОМ во Примарната здравствена заштита (со важност до 31.08.2008)

(21.06.2007)
Упатство за начинот на пресметување на придонесот за задолжително здравствено осигурување според измените и дополнувањата на законот за здравствено осигурување

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини