Македонски   English   Shqip  


 

Правилник за специјализирана медицинска рехабилитација како продолжено болничко лекување

 

Правилник за специјализирана медицинска рехабилитација како продолжено болничко лекување - пречистен текст 2021

  • Листа со индикации за остварување право - 2021 - повеќе
  • Конзилијарно мислење за остварување на право - 2021 - повеќе
  • Потврда за болничко лекување за оствар.на право - 2021 - повеќе

 

АРХИВА - Правилник за специјализирана медицинска рехабилитација како продолжено болничко лекување

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини